معرفی شرکت تولیدی قند شیروان |
- شرکت تولیدی قند شیروان ، قوچان و بجنورد در تاریخ 1337/1/31 به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شده و طی شماره 331 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده و طبق مصوبه مجمع فوق العاده 1355/5/2 به سهامی عام تبدیل شده است . شرکت در تاریخ 1377/12/26 در سازمان بورس و اوراق بهادار تهران پذیرفته شده است . در حال حاضر شرکت تولیدی قند شیروان ، قوجان و بجنورد جزء شرکت مادر تخصصی گسترش صنایع غذایی سینا است . مرکز اصلی شرکت و کارخانه در کیلومتر 15 جاده شیروان ، بجنورد واقع است .
- شرکت قند شیروان و اصفهان از نظرظرفیت اسمی بعد از قند مغان ، دزفول و جوین در رده چهارم بزرگترین شرکتهای تولید کننده قند کشور می باشد . همچنین در سالیان اخیر به لحاظ ظرفیت قابل دسترس و عملی بهره برداری چغندری (متوسط مصرف چغندر ) در رده اول کشور قرار گرفته است.
- ضرورت احداث طرح
- 1- عدم وجود کارخانه جات صنعتي در دهه 1340 دراين منطقه
- – 2مساعد بودن زمين منطقه جهت کشت چغندرقند ومکانيزه شدن کشت در منطقه (وجود مواداوليه درمنطقه) مفید باشد.
- 3- توليد حدود 30000 تن قند وشکر وجايگزيني آن
- 4- رونق کشت چغندر در منطقه با حذف هزينه بسيار سنگين حمل ونقل
- 5- ايجاد اشتغال براي نيروي کار
- 6- توسعه وآباداني در منطقه
- 7- محروميت زدائي از منطقه
تولیدات شرکت
شکر چغندر قند
واژهٔ شکر در فارسی از زبان سانسکریت گرفته شدهاست سپس به صورت سکر از فارسی به عربی راه یافته و از عربی به زبانهای اروپایی وارد شدهاست. مادهای است خوراکی و شیرین که از دانههای ریز بلوری تشکیل شدهاست و به رنگ سفید و یا قهوهای دیده میشود. ماده کریستالی سفیدرنگی که بعنوان شکر میشناسیم، یک مادّهٔ مصنوعی و فرایند شده است که اغلب از نیشکر یا چغندر قند بدست میآید. قند موجود در نیشکر و چغندر قند بعد از جداسازی تمام املاح، ویتامینها، پروتئین، آنزیم و سایر مواد مغذی مفید، در کارخانه تصفیه شده و به ساکاروز خالص تبدیل میشود.
تفاله چغندر قند
يكي از محصولات فرعی شرکت است که پس از شربت گیری خلال چغندر و خشک کردن آن فراهم می گردد. این محصول سرشار از پکتین است كه در آن مقدار زیادی الياف خام قابل هضم وجود دارد. تفاله خشک شده چغندر به دلیل دارا بودن ترکیبات مفید و با ارزش ، نظیر: هیدراتهای کربن ، مواد پروتیینی ، املاح ، قند و … خوراک مناسبی برای دام است.
ملاس چغندر قند
ملاس از نظر تکنولوژی ،آخرین فرآورده ای است که در قسمت کریستالیزاسیون تهیه می شود و دارای 50%ساکاروز ،30% مواد غیر قندی و 20%آب است .با توجه به اهمیت ترکیبات موجود در ملاس ،این محصول ماده اولیه مورد نیاز صنایع تولید الکل، خمیرمایه،گلیسیرین ،اسید لاکتیک ،اسید سیتریک ،خوراک دام و … به شمار می رود .
ارتباط با ما | |
· آدرس دفتر تهران: بلوار کشاورز،بين خيابان کارگر و جمال زاده،نبش کوچه شهيد حمصيان،پلاک 121
· تلفن : 66572579-021 · فکس : 66597200-021 · ایمیل : info@shirvansugar.ir و shirvan_co@yahoo.com· دفتر کارخانه و محل شرکت:استان خراسان شمالي , کيلومتر 15 جاده شيروان بجنورد , روبروي پليس راه شيروان· · تلفن: 8-36353672-058 · فکس: 36353315-058 |